Zoekwoord...

Algemene voorwaarden

De algemene leveringsvoorwaarden van Gotcha! :

 1. Wanneer je wat bestelt op de site, kan je kiezen voor Ideal, of een bankbetaling. Je ontvangt een bevestiging via de mail met alle relevante gegevens.
 2. Op de site wordt het product voor je gereserveerd. Je hebt dan 8 dagen om de rekening te betalen, en zodra je betaling binnen is, worden je spulletjes verstuurd. (Na de 8 dagen vervalt je reservering)!
 3. We versturen de spullen via PostNL en Kiala.
 4. Wanneer je kiest voor PostNL betaal je voor een pakket tot 10 kilo en met een maximale maat van 100x50x50 cm 6.95, en van 10 tot 30 kilo 13.25
 5. Voor een pakket kun je ook kiezen voor verzending met Kiala. Houdt er dan wel rekening mee dat het pakket langer onderweg is (tot wel een week) Je moet het pakket dan afhalen bij het voor jou dichtstbijzijnde afhaalpunt. Wil je het bij een ander Kialapunt afhalen, vermeld dat dan even bij je bestelling.
 6. Voor het buitenland gelden andere tarieven. Ons systeem geeft bij bestelling het tarief voor verzending binnen Nederland aan. Moet een pakket verzonden worden naar het buitenland, dan nemen wij contact met u op over de verzendkosten. Wacht dan met betalen tot u bericht hierover van ons ontvangen heeft.
 7. We accepteren echter geen verantwoordelijkheid voor breuk tijdens het transport, maar verpakken alles zeer zorgvuldig
 8. Je kunt ook spulletjes opsparen om uiteindelijk verzendkosten te besparen, vermeld dit dan even bij de opmerkingen. Je spullen worden dan met veel zorg voor je bewaard tot je ze graag wil ontvangen.
 9. Voor brocante spullen geldt dat we ze verpakken met ‘gebruikte’materialen. Oude kranten, bubbeltjesplastic en gebruikte dozen. We vinden dat beter voor het milieu en het maakt dat we geen verpakkingskosten in rekening hoeven brengen.  Hou er rekening mee dat het bij ‘brocante’ gaat om (vaak jarenlang) gebruikte spullen, en dat ze daar vaak sporen van hebben. Echte gebreken melden we, maar je koopt dus geen nieuw product!
 10. Mochten de spullen bij ontvangst toch niet helemaal zijn wat je er van gehoopt had, dan kan je ze terugsturen, de kosten hiervan zijn wel voor je eigen rekening.
 11. Op afspraak kunnen de spullen ook afgehaald worden in Steenwijk, maak daar dan wel een afspraak voor, zodat we de spullen klaar kunnen zetten.