Zoekwoord...

Workshops bij Gotcha!

Workshops bij Gotcha!

Workshops bij Gotcha!

Gotcha! geeft vanaf eind januari leuke workshops! We beginnen op dinsdag 27 januari met een workshop kussens bedrukken. Maak tijdens een gezellige avond twee mooie woonkussens, die ‘s avonds al mee naar huis kunnen. Je hoeft hiervoor niet te kunnen naaien, dat doen wij voor je. Handig is om vooraf langs te komen om al te laten weten welke kleuren en modellen je wil, zodat die voor je klaar liggen. De avond begint om 19.00 uur en natuurlijk is er koffie en thee met wat lekkers! Kosten voor deze avond zijn 39 euro, inclusief materialen.

Op maandagavond 2 februari is er de workshop ‘Anne’s Shabby Paint’. Je brengt op deze avond je eigen kleine meubeltje mee, en die ga je met onze materialen schilderen met krijtverf, eventueel waxen, en van een mooie print voorzien en evt. aflakken. Het meubeltje is dezelfde avond nog klaar, en kan dus gerestyled en wel mee naar huis. De avond begint om 19.00 uur, en de kosten zijn 30 euro, inclusief verf, wax, evt gebruik sjablonen en matte vernis. Overleg bij opgave even over je meubeltje, want bijvoorbeeld eiken heeft toch wel een voorbehandeling nodig.

Dan op woensdagavond 4 februari, een workshop ‘Hoedendozen’. Maak op deze avond twee prachtige hoedendozen, die er oud uitzien, maar door jezelf gestyled zijn. Een heel bijzondere workshop, waarbij een combinatie van technieken een prachtig resultaat geeft! De kosten voor deze avond zijn 45 euro, en daarvoor heb je na die avond twee prachtige hoedendozen. Afhankelijke van de gekozen techniek kunnen ze dezelfde avond nog klaar mee naar huis, óf maak je ze thuis heel eenvoudig af (ivm droogtijd). DSC_0006 (Small)DSC_0001 (Small)DSC_0008 (Small)DSC_0011 (Small)DSC_0012 (Small)

Bel tijdens openingsuren de winkel (0521 518007) voor meer informatie en opgave!

 

Geef een antwoord